Unicòrnia 3 - Un repte màgic: Primeres lectures en català

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre Unicòrnia 3 - Un repte màgic: Primeres lectures en català

Unicòrnia 3 - Un repte màgic: Primeres lectures en català
EAN9788419421197
ISBN8419421197
AutorsPunset, Ana (Autor), Vicedo, Diana (Ilustrador), Parés Sellarès, Núria (Traductor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de Unicòrnia 3 - Un repte màgic: Primeres lectures en català

Unicòrnia 3 - Un repte màgic és la tercera entrega de la sèrie juvenil escrita per Ana Punset. Aquest llibre segueix les aventures dels animals màgics que viuen al refugi d'Unicòrnia, on acaba de néixer un unicorn negre que porta mala sort, segons la llegenda. Els altres unicorns hauran de demostrar que aquest unicorn és tan màgic com ells i trobar-li una família abans que sigui massa tard.

Aquest llibre està il·lustrat amb dibuixos divertits i està escrit amb un text senzill i entretingut, que es fa fàcil de llegir i d'entendre per als joves lectors que s'interessin per els unicorns o vulguin viure aventures màgiques. A més, té purpurina a la coberta, per a que encara sigui més màgic.

Opinió de Unicòrnia 3 - Un repte màgic: Primeres lectures en català

L'Ana Punset és una autora que ja ha demostrat el seu talent amb la sèrie juvenil "El club de les vambes vermelles", i amb Unicòrnia 3 - Un repte màgic no ha estat menys. Aquest llibre, tercera entrega de la sèrie, ens porta de nou al refugi d'Unicòrnia, on tot és màgic i els animals tenen aventures increïbles.

La història gira entorn d'un unicorn negre, que segons la llegenda porta mala sort, però que els altres unicorns volen demostrar que és tan màgic com ells. La temàtica de l'acceptació i la inclusió és ben present a la trama, i és una lliçó molt important per als joves lectors.

Les il·lustracions, precioses i divertides, acompanyen la història a cada pàgina i fan que la lectura sigui encara més agradable. El text és senzill i entretingut, fàcil de llegir i d'entendre, cosa que el fa perfecte per als joves lectors que encara estan aprenent a llegir.

La coberta, amb purpurina (sí, brilli-brilli!), fa que aquest llibre destiqui encara més sobre la resta i el converteix en una elecció perfecta per als lectors més joves que s'interessin pel món dels unicorns o vulguin viure aventures màgiques.

En resum, Unicòrnia 3 - Un repte màgic és un llibre divertit i amb una lliçó molt important, que els joves lectors adoraran. Recomano aquest llibre a tots aquells que s'interessin pel món dels unicorns o vulguin viure aventures màgiques.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023