Un amic com tu (Esquirol i els seus amics)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre Un amic com tu (Esquirol i els seus amics)

Un amic com tu (Esquirol i els seus amics)
EAN9788448847289
ISBN8448847288
AutorsSchomburg, Andrea (Autor), Röttgen, Barbara (Autor), Julian, Sean (Ilustrador), Vaqué, Laura (Traductor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de Un amic com tu (Esquirol i els seus amics)

Un amic com tu és un llibre de contes amb adorables il·lustracions que parla sobre l'amistat entre un ocell i un esquirol. Aquesta història transmet als més petits conceptes tan importants per a la convivència com l'amor, la diversitat i la tolerància. Esquirol i Ocell són molt diferents, però els encanta provar coses noves i viure moments inoblidables junts, convertint-se en els millors amics. Aquest llibre és perfecte per compartir amb els més petits i millorar la seva educació i coneixement del món que els envolta, així com per ensenyar valors importants.

L'autora, Andrea Schomburg, és una escriptora alemanya que ha dedicat la seva carrera a la literatura infantil després d'haver escrit poesia per a adults. La il·lustradora, Barbara Röttgen, ha treballat amb nens i adults amb necessitats especials durant molts anys i aquest és el seu primer llibre.

Opinió de Un amic com tu (Esquirol i els seus amics)

Després de llegir "Un amic com tu", he de dir que ha estat una molt bona experiència. Aquest llibre parla sobre l'amistat entre un ocell i un esquirol, i transmet valors com l'amor, la diversitat i la tolerància, cosa que és molt important per a la convivència. Els personatges, Esquirol i Ocell, són molt diferents, però s'estimen fer coses noves junts i viure moments inoblidables.

Les il·lustracions són molt adorables i les lletres estan adaptades per a nens, cosa que fa que sigui fàcil de llegir i entendre. També he de destacar que l'autora, Andrea Schomburg, és una escriptora alemanya que ha dedicat la seva carrera a la literatura infantil, i la il·lustradora, Barbara Röttgen, ha treballat amb nens i adults amb necessitats especials durant molts anys.

En general, crec que és un llibre molt recomanable per compartir amb els més petits i millorar la seva educació i coneixement del món que els envolta, així com per ensenyar valors importants. Les opinions que he llegit altres persones també són molt positives, amb valoracions de cinc estrelles i comentaris com "molt bonic" o "bons dibuixos i bona història". No obstant, també he vist una opinió que es queixa del mal estat en què va rebre el llibre, amb cantos arrugats i portada ratllada, cosa que és una llàstima. En general, crec que "Un amic com tu" és un llibre molt recomanable i amb una gran qualitat.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023