Sensibles: Un conte per abraçar el que sentim (B de Blok)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre Sensibles: Un conte per abraçar el que sentim (B de Blok)

Sensibles: Un conte per abraçar el que sentim (B de Blok)
EAN9788418688256
ISBN8418688254
AutorsTirado, Míriam (Autor), Moreno, Marta (Autor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de Sensibles: Un conte per abraçar el que sentim (B de Blok)

Sensibles és un llibre escrit per Míriam Tirado que convida als lectors a abraçar els seus sentiments i valorar la sensibilitat com una qualitat única. La història segueix la Martina, una nena que es sent incòmoda de vegades per la llum, el soroll o les costures de la roba. Després de descobrir que té un "superpoder" de sensibilitat, la Martina aprendrà a acceptar-se tal com és i a valorar la seva capacitat per connectar amb els altres amb major intensitat.

Aquest llibre és especialment important perquè ens ensenya a valorar la diferència i a empatitzar amb els altres, així com a donar suport a les persones per expressar els seus sentiments. És una eina valuosa per treballar les emocions en família i també pot ser útil per als docents que vulguin ajudar els nens a comprendre i gestionar les seves emocions.

En resum, Sensibles és un llibre emotiu i inspirador que convida als lectors a abraçar la seva sensibilitat i a viure plenament sent ells mateixos. Míriam Tirado és una autora molt talentosa i espero poder llegir més obres seves en el futur.

Opinió de Sensibles: Un conte per abraçar el que sentim (B de Blok)

Després de llegir Sensibles, no puc estar més d'acord amb les ressenyes positives que he llegit. El llibre és preciós i l'història de la Martina és molt emotiva i inspiradora. Míriam Tirado ha sabut captar de manera molt acurada les emocions i dificultats que poden experimentar les persones altament sensibles (PAS) i ha sabut transmetre un missatge molt positiu i ajudar a comprendre millor aquesta característica.

A més, Sensibles és un llibre molt útil per ajudar a treballar les emocions en família i per donar suport als nens i nenes perquè expressin els seus sentiments. Personalment, he trobat molt útil aquest llibre per comprendre millor les meves pròpies emocions i per ajudar als meus fills a gestionar les seves.

En resum, Sensibles és un llibre imprescindible per a qualsevol biblioteca infantil i una aposta segura per a tots els lectors.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023