M'ha caigut una dent (Llibres infantils i juvenils - El bosc de colors)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre M'ha caigut una dent (Llibres infantils i juvenils - El bosc de colors)

M'ha caigut una dent (Llibres infantils i juvenils - El bosc de colors)
EAN9788448938536
ISBN8448938534
AutorsBaldó, Estel (Autor), Gil, Rosa (Autor), Soliva, Maria (Autor), Aguilar, Sandra (Ilustrador)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de M'ha caigut una dent (Llibres infantils i juvenils - El bosc de colors)

M'ha caigut una dent és un llibre infantil que explica la història de la Noa i el Max, dos nens que han perdut una dent. Aquesta nit, posaran les dents sota el coixí i esperen que els angelets i el ratolí vinguin a recollir-les.

A més a més, el llibre inclou una biografia de les autores, la Maria Rosa Gil Juan i la Maria Soliva Garriga, que són mestres especialitzades en educació infantil i en educació especial, respectivament. També es menciona la Estel Baldó, que és mestra d'educació infantil i educació primària, i que actualment treballa com a assessora en el programa de llengua, interculturalitat i cohesió social de la Generalitat de Catalunya. Totes tres autores han publicat diversos llibres i articles sobre l'ensenyament i l'aprenentatge de la lectura i l'escriptura, i han participat en cursos, xerrades i conferències sobre aquestes matèries.

Opinió de M'ha caigut una dent (Llibres infantils i juvenils - El bosc de colors)

Després de llegir el llibre "M'ha caigut una dent", em quedo amb una molt bona impressió. El llibre explica la història de la Noa i el Max, dos nens que han perdut una dent i que esperen que els angelets o el ratolí vinguin a recollir-les. Aquesta història és molt divertida i familiar, ja que molts nens han experimentat la caiguda de les dents de llet.

El llibre també inclou diferents modalitats de lletra, cosa que el fa ideal per a fomentar la lectura autònoma dels nens. A més a més, la història és curta i breu, cosa que la fa perfecta per a nens d'edat preescolar o per a aquells que estan començant a llegir.

En resum, recomano aquest llibre tant per a nens com per a pares i mestres que busquin una manera divertida i amena de parlar de la caiguda de les dents de llet amb els més petits. És un llibre ideal per a nens d'edat preescolar o per a aquells que estan començant a llegir. A més a més, les autores, la Maria Rosa Gil Juan i la Maria Soliva Garriga, són mestres especialitzades en educació infantil i en educació especial, respectivament, cosa que garanteix la qualitat del llibre.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023