Mentida: 35 (Periscopi) (Catalán)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre Mentida: 35 (Periscopi) (Catalán)

Mentida: 35 (Periscopi) (Catalán)
EAN9788468315782
ISBN8468315788
AutorsSantos, Care (Autor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de Mentida: 35 (Periscopi) (Catalán)

La protagonista de "Mentida: 35" és la Xènia, una noia que lluita per aconseguir bones notes a l'institut amb l'objectiu de poder estudiar Medicina.
Però fa temps que el seu rendiment ha anat a la baixa, ja que s'ha enamorat d'un fantasma, una veu que ha conegut a Internet amb qui comparteix la seva passió per la lectura.
Xènia és decidida i, com que el seu amor virtual no vol conèixer-la en persona, decideix investigar per trobar-lo.
Després de descobrir que tot és fals, que ni la foto ni el nom són reals, Xènia es veu forçada a confessar als seus pares que ha deixat de banda els estudis.
Però un paquet inesperat li revelarà la veritable identitat del noi amb qui ha compartit les seves més íntimes emocions. Es tracta d'un assassí que es troba a la presó de menors.
"Mentida: 35" és una novel·la escrita per Care Santos, una autora nascuda a Mataró el 1970 que ha treballat com a periodista en diferents mitjans de comunicació i que actualment exerceix la crítica literària.
La seva obra ha estat traduïda a diversos idiomes i ha guanyat nombrosos premis.
Està dirigida a lectors a partir de catorze anys i està escrita en català.

Opinió de Mentida: 35 (Periscopi) (Catalán)

Després de llegir "Mentida: 35", puc dir que ha estat una lectura molt interessant que tracta sobre una noia que troba a un noi del qual s'enamora de manera virtual i quan decideix investigar-lo descobreix que tot és una mentida i que ni la foto ni el nom són reals.La trama de la novel·la és molt fresca i intrigant, i t'atrapa des del primer moment.M'ha semblat molt real i emotiva, i m'he identificat amb els personatges de la història. A més a més, la novel·la em va recordar històries de la meva infantesa i em va fer reflexionar sobre les relacions virtuals.En general, recomanaria aquest llibre a tots els adolescents que busquin una lectura entretinguda i emotiva.Crec que és una opció ideal per a estudiants d'institut i estic segur que no es quedaran indiferents a la història de la Xènia i el seu amor virtual.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023