Lletra lligada 1

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre Lletra lligada 1

Lletra lligada 1
EAN9788484124283
ISBN8484124282
AutorsCapell i Tomas, Fermi^Pascual Vidal, Irene (Autor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de Lletra lligada 1

Lletra Lligada és una col·lecció de quaderns dirigits a nens, joves i adults que volen millorar la seva escriptura de lletra cursiva. A través de les activitats dels quaderns, els lectors aprendran a escriure amb la direccionalitat correcta, a enllaçar les grafies correctament al escriure paraules, i a escriure de manera proporcionada i estèticament acceptable.

El llibre està escrit en català i té 28 pàgines. Va ser publicat per Salvatella Editorial el 2007.

Opinió de Lletra lligada 1

Després de llegir "Lletra Lligada", he de dir que és una eina molt útil per millorar la meva escriptura de lletra cursiva. El llibre està dirigit a nens, joves i adults que volen millorar la seva escriptura i té com a objectius ensenyar a escriure amb la direccionalitat correcta, enllaçar les grafies correctament al escriure paraules i escriure de manera proporcionada i estèticament acceptable.

En general, les opinions dels altres lectors han estat molt positives. Molts han destacat la pràctica que ofereix el llibre i han dit que és molt útil tant per a nens com per a adults que volen millorar la seva escriptura. També han valorat positivament el format del llibre en A4 i els consells que es donen a cada pàgina. Alguns han comentat que els agrada que no hi hagi coses per pintar, ja que això els permet concentrar-se en repassar el traç i que la escriptura estigui amb diferents mides per anar reduint de manera progressiva.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023