L'Elmer (L'Elmer. Àlbum il·lustrat)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre L'Elmer (L'Elmer. Àlbum il·lustrat)

L'Elmer (L'Elmer. Àlbum il·lustrat)
EAN9788448823290
ISBN844882329X
AutorsMckee,David (Autor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de L'Elmer (L'Elmer. Àlbum il·lustrat)

L'Elmer és un elefant multicolor que viu en una selva plena d'elefants de colors normalment. Ell, però, és molt diferent dels altres, ja que té mil colors diferents. Això fa que estigui fart de ser diferent i un dia decideix escapar-se del ramat per trobar un remei per poder ser del mateix color que els altres.

A través de les divertides històries d'Elmer, els nens aprendran valors com la solidaritat, el respecte, l'amistat i la celebració de les diferències.

L'autor, David McKee, és un reconegut il·lustrador i escriptor de llibres infantils amb una llarga trajectòria. Els llibres d'Elmer han estat traduïts a més de 60 idiomes i han venut més de 10 milions d'exemplars arreu del món. Aquesta edició està escrita en català i està disponible en diferents formats per a nens a partir de 4 anys.

Opinió de L'Elmer (L'Elmer. Àlbum il·lustrat)

He llegit recentment l'Elmer, l'elefant multicolor, i he de dir que m'ha agradat molt. La història és molt bonica i ens parla de l'acceptació de les diferències i de la importància de la solidaritat i l'amistat. Els colors del llibre són molt vius i atractius, i els dibuixos són molt bonics. El llibre és ideal per a nens de 3 a 4 anys, ja que és fàcil de seguir i entendre. El meu fill de 3 anys li encanta que se li llegeixi aquest llibre i sempre em demana que se li torni a llegir.

En general, recomano molt l'Elmer, l'elefant multicolor, tant pel seu valor educatiu com pel seu atractiu visual. És un llibre que no pot faltar a la biblioteca dels més petits.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023