L'anegueta que va venir a sopar (L'ovelleta que va venir a sopar)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre L'anegueta que va venir a sopar (L'ovelleta que va venir a sopar)

L'anegueta que va venir a sopar (L'ovelleta que va venir a sopar)
EAN9788448862633
ISBN8448862635
AutorsSmallman, Steve (Autor), Dreidemy, Joëlle (Autor), Vaqué, Laura (Traductor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de L'anegueta que va venir a sopar (L'ovelleta que va venir a sopar)

L'anegueta que va venir a sopar és el cinquè llibre d'una sèrie best seller que comença amb L'ovelleta que va venir a sopar, una història plena de valors com l'amistat, la generositat i l'acceptació de les diferències.

La història segueix a una parella inusual, que es van conèixer a L'ovelleta que va venir a sopar, es va aprofundir en les seves relacions a Els llops que van venir a sopar, es van convertir en una peculiar família quan es van trobar amb en Truita a El cocodril que va venir a sopar i es van enfrontar a una aventura inesperada a El tigre que va venir a sopar. En aquest cinquè llibre, un dia molt ventós que amenaça de fer volar tota la roba arrastra una anegueta amb un ala trencada.

Estofat, el vell llop i en Truita s'encarregaran de cuidar-la fins que pugui volar de nou. Malgrat que és petita, Pometa, l'anegueta, no és cap damisel·la que calgui salvar, sinó que és capaç de fer tot el que es proposa. Cinc contes meravellosos sobre com fer amics i vèncer els estereotips, que ja han esdevingut autèntics clàssics de la literatura infantil.

Opinió de L'anegueta que va venir a sopar (L'ovelleta que va venir a sopar)

L'anegueta que va venir a sopar és un llibre que explica la història d'una amistat entre dos éssers poc habituals: un llop famolenc i una ovellada perduda. Malgrat la aparent desigualtat entre ells, l'ovellada no tem al llop i li ofereix la seva amistat en lloc de ser la seva sopar.

Aquest llibre és una història commovedora que mostra que l'amistat pot superar qualsevol barrera i que, encara que de vegades les nostres diferències poden semblar insalvables, l'acceptació i la tolerància són valors fonamentals per a formar relacions duradores i positives.

A més, L'anegueta que va venir a sopar és part d'una sèrie de gran èxit que ha estat molt ben rebuda pels lectors i que ha estat traduïda a diversos idiomes. Això demostra el seu gran èxit i popularitat entre el públic infantil i juvenil.

En resum, L'anegueta que va venir a sopar és un llibre que ofereix una història commovedora i plena de valors per a nens i joves, i que s'ha convertit en un autèntic clàssic de la literatura infantil. Si esteu buscant una història que transmeti missatges positius i que ensenyi als més petits a acceptar i valorar les diferències dels altres, sense cap dubte aquest llibre és una excel·lent opció.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023