La plaça del Diamant: 1 (Club Editor Jove)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre La plaça del Diamant: 1 (Club Editor Jove)

La plaça del Diamant: 1 (Club Editor Jove)
EAN9788473292115
ISBN8473292111
AutorsRodoreda, Mercè (Autor), Barbal, Maria (Epílogo), Talavera Muntané, Meritxell (Colaborador)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de La plaça del Diamant: 1 (Club Editor Jove)

La Plaça del Diamant és una obra mestra de Mercè Rodoreda amb més de vuitanta edicions en català i més de trenta traduccions. Aquest volum inclou un postfaci de Maria Barbal sobre la visió de la novel·la per part de l'autora, així com un estudi de Meritxell Talavera sobre el procés d'escriptura de la novel·la, acompanyat d'un capítol de la primera versió. Això permet als estudiants seguir les diferències entre la concepció original i el resultat final d'aquesta obra mestra de la literatura catalana. Editat per Club Editor, aquesta edició revisada inclou material inèdit del arxiu de l'autora i es publica en tapa blanda amb 320 pàgines.

Opinió de La plaça del Diamant: 1 (Club Editor Jove)

Després de llegir La Plaça del Diamant, em quedo amb la sensació que es tracta d'una novel·la molt interessant que té com a escenari la postguerra. La història gira al voltant de Natàlia "La Colometa", una noia ingenua i sotmesa que, després de passar per moltes dificultats, aconsegueix agafar les regnes de la seva pròpia vida.

Malgrat que no vaig estar tan enganxada a la tragèdia i el drama que es descriu a la novel·la, he de reconèixer que és una obra molt bona. No obstant, crec que no és adequada per a nens de disset anys, ja que pot ser massa intensa.

En general, recomano la lectura de La Plaça del Diamant a tothom que li agradi la literatura catalana i estigui interessat en les històries ambientades en moments difícils com la postguerra. A més, aquesta edició revisada inclou material inèdit de l'arxiu de l'autora i un estudi sobre el procés d'escriptura de la novel·la, cosa que la fa encara més interessant.

En quant a la compra del llibre, tot va anar molt bé i va arribar en el temps indicat i en perfecte estat. Estic molt satisfeta amb la compra.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023