La increïble història de... L'àvia gàngster (Col·lecció David Walliams)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre La increïble història de... L'àvia gàngster (Col·lecció David Walliams)

La increïble història de... L'àvia gàngster (Col·lecció David Walliams)
EAN9788490431047
ISBN8490431043
AutorsWalliams, David (Autor), Parés Sellarès, Núria (Traductor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de La increïble història de... L'àvia gàngster (Col·lecció David Walliams)

Aquest és el llibre sobre l'àvia d'en Ben, una dona amb un secret emocionant: és una lladre de joies famosa que és perseguida arreu del món.
A més a més, l'àvia és la típica àvia de manual, amb els cabells blancs, la dentadura postissa i el mocador a la màniga de la brusa.
Aquesta història està plena d'humor i aventures i ha estat molt ben valorada per la crítica, que la considera una "diversió pura" i una "petita joia que combina l'humor amb un missatge emotiu".
L'autor, David Williams, és un actor i escriptor britànic que ha publicat sis llibres i ha estat anomenat el "Roald Dahl del segle XXI".
Aquest llibre està escrit en català i va ser publicat per l'editorial Montena el 2013, l'edat de lectura recomenada varia entre els 9 i els 12 anys.

Opinió de La increïble història de... L'àvia gàngster (Col·lecció David Walliams)

Després de llegir el llibre "Aquesta és la història d'en Ben i de la seva àvia" de David Williams, puc dir que ha estat una gran sorpresa.
No esperava gaire d'aquesta història sobre una àvia amb un secret emocionant, però em vaig equivocar, la veritat és que és molt divertida i entretinguda, amb moments de realitat dura però ben enfocats.
El llibre parla de l'àvia d'en Ben, que aparenta ser la típica avia de manual, però hi ha una altra cosa: és una lladre de joies famosa que és perseguida arreu del món. Aquesta revelació em va sorprendre molt i em va fer riure moltíssim.
La crítica ha parlat molt bé d'aquest llibre, i ara entenc per què, estic segura que altres lectors també s'ho passaran d'allò més bé amb aquesta història tan divertida i original.
Recomano molt aquest llibre de David Williams a tothom que vol passar una estona divertida amb una història diferent. No us podeu perdre l'oportunitat de conèixer l'àvia d'en Ben i descobrir el seu gran secret.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023