La casa de les 100 paraules (Catalá - A PARTIR DE 0 ANYS - PROJECTE DE 0 A 3 ANYS - Llibres manipulatius)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre La casa de les 100 paraules (Catalá - A PARTIR DE 0 ANYS - PROJECTE DE 0 A 3 ANYS - Llibres manipulatius)

La casa de les 100 paraules (Catalá - A PARTIR DE 0 ANYS - PROJECTE DE 0 A 3 ANYS - Llibres manipulatius)
EAN9788499065489
ISBN8499065481
AutorsPoitier, Anton (Autor), Selbert, Kathryn (Ilustrador), Riera i Fernández, Núria (Traductor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de La casa de les 100 paraules (Catalá - A PARTIR DE 0 ANYS - PROJECTE DE 0 A 3 ANYS - Llibres manipulatius)

La Casa de les 100 Paraules és un llibre manipulatiu per a nens a partir de 0 anys que els ajuda a aprendre el vocabulari bàsic de la casa de manera divertida. A través de jocs de fet i amagar amb el Gosset Quimet i la cerca dels ratolinets simpàtics, els nens podran descobrir i aprendre 100 paraules relacionades amb diferents habitacions de la casa.

Aquest llibre, editat per Editorial Brúixola l'octubre de 2019, està escrit en català i té 10 pàgines de tapa dura.

Opinió de La casa de les 100 paraules (Catalá - A PARTIR DE 0 ANYS - PROJECTE DE 0 A 3 ANYS - Llibres manipulatius)

He tingut la oportunitat de llegir el llibre "La Casa de les 100 Paraules" i he de dir que m'ha sorprès gratament. El llibre és una casa tridimensional amb quatre habitacions plenes d'objectes quotidians, amb solapes que es poden obrir per descobrir més coses i amb un petit joc de buscar ratolinets en cada escenari. Els meus fills de quasi dos anys, al principi, no li feien massa il·lusió, però ara estan encantats amb el seu nou llibre.

Una de les coses que més m'ha agradat del llibre és que es pot deixar obert de peu i queda dividit per estances de la casa. També té uns velcros a la portada i la contraportada perquè quedin pegats i així es mantingui obert. A més, a cada habitació hi ha finestres per aixecar i descobrir més coses.

Per resumir, considero que "La Casa de les 100 Paraules" és un llibre original i divertit que pot ser molt útil per ampliar el vocabulari dels més petits de la casa i que, a més, els farà passar una estona molt entretinguda amb els seus jocs de fet i amagar. A més, pel preu que té, és una gran oportunitat per fer-lo seu.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023