L´Infinit A Les Teues Mans: 126 (Espurna)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre L´Infinit A Les Teues Mans: 126 (Espurna)

L´Infinit A Les Teues Mans: 126 (Espurna)
EAN9788490268575
ISBN8490268576
AutorsEnric Senabre (Autor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de L´Infinit A Les Teues Mans: 126 (Espurna)

Atena i els seus amics han passat tot l'estiu enganxats a la pantalla del mòbil, però ara han començat una nova etapa a l'institut.
Malgrat que continuen connectats a través de whatsapps i xarxes socials, Atena comença a qüestionar la informació que comparteix en Internet quan els seus comptes són envaïts per comentaris insultants d'un usuari desconegut anomenat "infinit05". Atena es proposa descobrir qui és aquest assetjador i no estarà sola en la seva investigació.
A més a més, aquest llibre inclou una guia didàctica amb consells per fer un ús responsable del telèfon mòbil i activitats per treballar a classe.

Opinió de L´Infinit A Les Teues Mans: 126 (Espurna)

Després de llegir el llibre "Atena i els seus amics", em sento molt satisfet amb la meva compra.
El llibre és entretingut i, encara que la trama és una mica infantil, és adequat per a un públic jove que acaba de començar l'institut. L'història gira al voltant d'Atena i els seus amics que ara han de començar una nova etapa a l'institut.
Encara que continuen connectats a través de whatsapps i xarxes socials, Atena comença a qüestionar la informació que comparteix en Internet quan els seus comptes són envaint per comentaris insultants d'un usuari desconegut. Atena es proposa descobrir qui és aquest assetjador.

A més a més, el llibre inclou una guia didàctica amb consells per fer un ús responsable del telèfon mòbil i activitats per treballar a classe. Això és molt útil per a aquells que vulguin treure el màxim profit d'aquesta lectura.
El llibre arribà ràpidament i en perfecte estat, i el recomanaria especialment a aquells estudiants que estiguin començant l'institut.
En general, estic molt content amb la meva compra i recomanaria aquest llibre a altres lectors interessats en temes relacionats amb l'ús responsable dels mòbils i les xarxes socials.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023