Frankenstein: 138 (El Micalet Galàctic)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre Frankenstein: 138 (El Micalet Galàctic)

Frankenstein: 138 (El Micalet Galàctic)
EAN9788498242942
ISBN8498242940
AutorsJesus Cortes Zarzoso (Autor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de Frankenstein: 138 (El Micalet Galàctic)

La novel·la Frankenstein de Mary Shelley explica la història del jove Víctor Frankenstein, que descobreix el secret per a donar vida a la matèria morta i acaba creant un monstre espantós.Aquest, però, es rebel·la contra el seu propi creador, posant en perill la vida de Víctor i totes les persones que l'envolten.
Jesús Cortés ha fet una adaptació fidel de l'obra original per a un públic jove, oferint-los així l'oportunitat de conèixer aquest clàssic del terror.
La versió en català de la novel·la està publicada per Edicions Bromera és adequada per a lectors de 11 a 14 anys.

Opinió de Frankenstein: 138 (El Micalet Galàctic)

He llegit el llibre Frankenstein de Mary Shelley adaptat per Jesús Cortés i, en general, ha estat una experiència molt gratificant. Des de la primera pàgina, la història m'ha enganxat i he estat incapaç de deixar-la fins que no he arribat al final.
L'argument és molt interessant: el jove Víctor Frankenstein descobreix el secret per donar vida a la matèria morta i acaba creant un monstre espantós, però aquest es rebel·la contra el seu propi creador.
Aquesta trama és prou intrigant per mantenir l'interès del lector durant tota la lectura i, al mateix temps, planteja qüestions morals i reflexives sobre els límits de la ciència i la responsabilitat dels científics.
A més a més, la versió de Jesús Cortés és molt fidel a l'obra original i l'ha adaptada de manera que sigui accessible per a un públic jove, cosa que és molt important perquè els joves puguin gaudir d'aquest clàssic del terror.
En resum, recomano aquest llibre a tothom que li agradin les històries d'aventures i de terror, ja que estic segur que no es quedaran indiferents davant la història de Víctor Frankenstein i el monstre que va crear.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023