Explica-m'ho

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre Explica-m'ho

Explica-m'ho
EAN9788416003495
ISBN8416003491
Autorsvon der Gathen, Katharina (Autor), Kuhl, Anke (Ilustrador), Soler Horta, Anna (Traductor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de Explica-m'ho

"Explica-m'ho" és un llibre que vol ajudar la joventut a actuar de manera responsable amb el seu cos i en temes relacionats amb la sexualitat i l'amor. A través de les preguntes que fan els nens i nenes de primària, l'obra recull informació sobre el cos, l'amor i la sexualitat amb franquesa i respecte. Les il·lustracions de l'autora, Anke Kuhl, interpreten amb sentit de l'humor i la sensibilitat les preguntes plantejades.

L'educadora Katharina von der Gathen, que ha estat guardonada amb el Premi Eulenspiegel per a àlbums il·lustrats, ha treballat en tallers d'educació sexual per a nens i joves en escoles. Aquest llibre està escrit en català i es va publicar el 2016 per l'editorial Takatuka.

Opinió de Explica-m'ho

Després de llegir "Explica-m'ho", he de dir que és un llibre molt útil per a l'educació sexual dels més petits. M'agrada especialment com respon de manera natural i amb respecte a les preguntes que fan els nens i nenes de tercer i quart de primària sobre el cos, l'amor i la sexualitat. Les il·lustracions d'Anke Kuhl també són divertides i ajuden a interpretar les qüestions plantejades. Crec que és una eina molt útil per a pares i mares que volen explicar aquests temes als seus fills de manera assequible i adequada per a la seva edat.

Un altre punt a favor és que està escrit en català, cosa que fa que sigui més accessible per al públic nacional. En resum, recomano aquest llibre per a totes aquelles famílies que volen ajudar als seus fills a comprendre millor els temes relacionats amb la sexualitat de manera natural i respectuosa.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023