Estimada àvia - entre tu i jo (Explica'm la historia de la teva vida)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre Estimada àvia - entre tu i jo (Explica'm la historia de la teva vida)

Estimada àvia - entre tu i jo (Explica'm la historia de la teva vida)
EAN9788494625190
ISBN8494625195
AutorsCuéntame tu vida (Autor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de Estimada àvia - entre tu i jo (Explica'm la historia de la teva vida)

Estimada ávia és un llibre únic i original que t'ajudarà a conèixer millor la teva àvia. A través de més de 100 preguntes, la teva àvia podrà escriure la història de la seva vida i compartir amb tu anècdotes, records, experiències i sentiments.A més a més, també podrà afegir fotografies al llibre.
Una vegada completat, segur que serà un dels millors records que tindràs sempre de la teva àvia. A més a més, el paper del llibre és 100% lliure de clor i està qualificat com a ecològic segons l'estàndard FSC.
Si vols regalar alguna cosa especial a la teva àvia, Estimada ávia és una opció perfecta.

Opinió de Estimada àvia - entre tu i jo (Explica'm la historia de la teva vida)

Després de llegir "Estimada àvia - entre tu i jo (Explica'm la historia de la teva vida)", puc dir que és un llibre preciós i molt recomanable. He quedat encantada amb la idea de poder escriure la història de la meva àvia i poder compartir aquest moment amb ella.
També es destaca la qualitat de les il·lustracions i la gran quantitat de preguntes que es fan al llibre, que permeten obtenir molta informació sobre la vida de l'àvia.
Encara que he trobata alguna falta d'ortografía en la versió en català, això no ha estat un problema per mi.
En resum, "Estimada àvia - entre tu i jo (Explica'm la història de la teva vida)" és un regal perfecte per a qualsevol àvia i una manera molt especial de recordar i compartir les seves històries amb els seus néts.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023