Esclava de la llibertat (Narrativa, Edición en Catalán)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre Esclava de la llibertat (Narrativa, Edición en Catalán)

Esclava de la llibertat (Narrativa, Edición en Catalán)
EAN9788418062049
ISBN8418062045
AutorsFalcones, Ildefonso (Autor), Alegre Clanxet, Mireia (Traductor), Estany Morros, Inmaculada (Traductor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de Esclava de la llibertat (Narrativa, Edición en Catalán)

El llibre "La llei del mar" és una història que explica la lluita de dues dones negres per aconseguir la llibertat en diferents èpoques: la Cuba esclavista colonial i l'Espanya del segle XXI.

A Cuba, a mitjans del segle XIX, la Kaweka és una de les moltes dones i nenes segrestades d'Àfrica que són portades a l'illa del Carib per treballar als camps de canya de sucre i parir fills que seran esclaus com elles. Tot i això, la Kaweka té la facultat de combregar amb la deessa Iemaià i amb aquesta força lidera la lluita dels germans de raça per aconseguir la llibertat contra els opressors que els han esclavitzat.

A Madrid, a l'època actual, la Lita és una jove mulata que treballa per a la família dels marquesos de Santadoma, a Salamanca. Quan la Lita descobreix els orígens de la fortuna d'aquesta família rica, decideix lluitar legalment per la dignitat i la justícia que mereixen tant ella com les dones que van treballar per a ells.

Aquesta és una novel·la sobre la valentia de dues dones que lluiten contra el racisme i la injustícia, escrita per Ildefonso Falcones, autor de novel·la històrica conegut internacionalment.

Opinió de Esclava de la llibertat (Narrativa, Edición en Catalán)

Després de llegir "La llei del mar", de Ildefonso Falcones, em sento bastant decebut. La sinopsi del llibre em va semblar molt prometedora, ja que explica la lluita de dues dones negres per aconseguir la llibertat en diferents èpoques, però finalment no m'ha acabat de captivar. No vaig poder acabar de llegir el llibre perquè em va resultar massa avorrit.

Després d'aquesta lectura, no puc deixar de preguntar-me què ha fallat. Pot ser que el llibre no estigui ben estructurat o que la trama no estigui prou ben desenvolupada. També és possible que el tema no m'hagi arribat de la mateixa manera que a altres lectors. No obstant, tot i aquesta decepció, reconec que Falcones és un autor de novel·la històrica molt conegut i que ha rebut molts premis per la seva obra.

En conclusió, "La llei del mar" no ha estat el llibre que esperava i no m'ha acabat de captivar. No obstant, això no vol dir que no puguin haver altres persones que sí hagin gaudit de la lectura. Cada persona té els seus gustos i interessos i això fa que cada lectura sigui única i especial.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023