Emocionari (edición catalana)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre Emocionari (edición catalana)

Emocionari (edición catalana)
EAN9788494151330
ISBN8494151339
AutorsValcárcel, Rafael R. (Autor), Núñez Pereira, Cristina (Autor), Arronis Llopis, Carme (Traductor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de Emocionari (edición catalana)

Emocionari és un llibre escrit en català que ofereix una guia per entendre i gestionar les emocions de forma eficaç.
A través d'una escriptura entusiasta i amena, l'autor proporciona eines per identificar les diferents emocions, comprendre'n les causes i aprendre a utilitzar-les de forma positiva per millorar la vida diària.
Aquesta edició està publicada per l'editorial Palabras Aladas i va ser publicada per primera vegada el novembre de 2013 en format de tapa dura amb 96 pàgines.

Opinió de Emocionari (edición catalana)

Després de llegir "Emocionari", un llibre escrit en català que ofereix una guia per entendre i gestionar les emocions de forma eficaç, puc dir que estic molt satisfet amb la meva compra.
El llibre es presenta amb unes il·lustracions precioses i un text entusiasta i amè que facilita la comprensió de les eines per identificar les diferents emocions, comprendre'n les causes i aprendre a utilitzar-les de forma positiva per millorar la vida diària.
A mesura que vaig llegint les definicions i exemples del llibre, em vaig adonar que realment és una gran ajuda per la presa de consciència tant per nens com per adults.
Les emocions estan explicades amb delicadesa i perspectiva oberta que t'ajuda a identificar en la vida quotidiana els diferents moments i emocions que abans senties sense saber posar-hi un nom.
El llibre té també una sèrie de complements de treball que presenten un panorama ben interessant i amb molt material per treballar qui en tingui ganes.
En general, recomanaria aquest llibre a tothom que vulgui aprendre a gestionar les seves emocions de forma eficaç.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023