Els homes plorem (Tresors)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre Els homes plorem (Tresors)

Els homes plorem (Tresors)
EAN9788418522765
ISBN8418522763
AutorsTuru Sánchez, Joan (Autor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de Els homes plorem (Tresors)

"Els homes plorem" és un llibre sobre l'aventura de créixer i descobrir la importància de ser un mateix. A través de les mirades del Nil, un nen que es pregunta com és ser un home, aquest llibre acompanya al lector a reflexionar sobre la identitat i la diversitat.

Joan Turu, il·lustrador professional dedicat a la literatura infantil i juvenil, és l'autor d'aquesta obra que es publica en català per l'editorial El Cep i la Nansa Edicions. Aquest llibre està destinat a nens i nenes de 5 a 9 anys.

Opinió de Els homes plorem (Tresors)

Després de llegir "Els homes plorem", em trobo amb una barreja de sentiments. D'una banda, m'ha agradat molt la idea d'acompanyar a Nil en la seva aventura de créixer i descobrir la importància de ser un mateix. El missatge del llibre és molt bonic i crec que és important que els nens i nenes coneguin aquesta idea des de petits.

No obstant, també he de dir que, personalment, he trobat el llibre massa simple i amb poca història. No m'ha acabat de captivar i, per això, no el recomanaria tant com altres llibres que he llegit. A més, les il·lustracions són aceptables, però no em semblen especialment impactants.

En resum, crec que "Els homes plorem" pot ser una opció interessant per a nens i nenes de 8 o 9 anys que estiguin interessats en reflexionar sobre la identitat i la diversitat, però no és un dels llibres que més m'hagi agradat.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023