El Tresor Del Pirata: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre per aprendre a llegir en català: 6 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA))

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre El Tresor Del Pirata: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre per aprendre a llegir en català: 6 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA))

El Tresor Del Pirata: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre per aprendre a llegir en català: 6 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA))
EAN9788496569959
ISBN8496569950
AutorsCussó Grau, Núria (Autor), Puig Moré, Joan (Ilustrador)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de El Tresor Del Pirata: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre per aprendre a llegir en català: 6 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA))

El Tresor del Pirata és un llibre de la col·lecció Plou i Fa Sol, que és una sèrie de nou llibres per aprendre a llegir en català.
El llibre narra les aventures del jove pirata Pere, anomenat Barbanegra, qui malgrat que encara no aixeca mig pam de terra es considera el pirata més valent del Mediterrani.
El protagonista és trist perquè el seu tresor preferit ha desaparegut i decideix demanar ajuda a la seva àvia.
El llibre té una proposta didàctica per descarregar gratuïtament i també inclou una activitat dinamitzadora de la lectura per fer a l'escola o entre amics, on ha de resoldre una sèrie de pistes per descobrir una endevinalla i un joc d'ubicació espacial.
El llibre està escrit en català i és adequat per a nens a partir de quatre anys.

Opinió de El Tresor Del Pirata: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre per aprendre a llegir en català: 6 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA))

Després de llegir "El Tresor del Pirata", puc dir que és un llibre interessant per a infants que estan començant a llegir.
El llibre forma part d'una sèrie de llibres anomenats Plou i Fa Sol, que estan dissenyats per ajudar els nens a aprendre a llegir en català, amb el mateix text dalt en lletra lligada i a sota en lletra de PAL.
El llibre narra les aventures d'un jove pirata anomenat Pere o Barbanegra que junt amb l'ajuda de la seva àvia busca el seu tresor preferit.
A més, el llibre inclou una proposta didàctica gratuïta per descarregar i també una activitat dinamitzadora de la lectura per fer a l'escola o amb amics, on s'haurà de resoldre una sèrie de pistes per descobrir una endevinalla i un joc d'ubicació espacial.
El que m'ha agradat més del llibre són els dibuixos molt bonics, que enganxen molt els infants, i també el fet que la història està escrita en català. Però també trobo que és curt, podria ser una mica més llarg.
En general, el llibre es veu tal com la descripció, amb la qualitat adequada i correcte.
Recomanaria aquest llibre per a nens que estan començant a llegir, però si esteu buscant una història més aventurera, potser aquest no és el llibre adequat.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023