El savi del Nil: 1 (Àmbits)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre El savi del Nil: 1 (Àmbits)

El savi del Nil: 1 (Àmbits)
EAN9788413581613
ISBN8413581613
AutorsCortés, Jesús (Autor), Silvestre, Mar (Ilustrador)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de El savi del Nil: 1 (Àmbits)

Rashidi, el savi escriba del faraó Ramsés II, es retira a les ribes del Nil per a gaudir de la seva jubilació.
No obstant això, un succés inesperat l'obligarà a tornar al palau per a alliberar el seu jove alumne Tarik de l'esclavitud i, tractar de desentranyar una tràgica confusió que posa en perill les seves pròpies vides i sacseja els fonaments de la política de l'època.
Aquesta història, dirigida a lectors d'entre 8 i 12 anys, està escrita en català i va ser publicada per Bromera al maig de 2021 en una edició de tapa tova amb 128 pàgines.

Opinió de El savi del Nil: 1 (Àmbits)

He tingut l'oportunitat de llegir "Rashidi, el savi escrigui del faraó Ramsés II" i haig de dir que m'ha semblat una història molt interessant.
La trama gira entorn de Rashidi, que es retira a les ribes del Nil per a gaudir de la seva jubilació, però un succés inesperat l'obliga a tornar al palau i a alliberar el seu alumne Tarik de l'esclavitud. La confusió que sorgeix arran d'aquests fets posa en perill les vides de tots dos personatges i sacseja els fonaments de la política de l'època.
M'ha agradat molt la forma en la qual s'ha desenvolupat la història i com s'han anat entrellaçant els diferents fils argumentals. A més, el fet que estigui escrit en català i dirigit a lectors d'entre 8 i 12 anys fa que sigui un llibre molt accessible i amè.
En general, crec que "Rashidi, el savi escrigui del faraó Ramsés II" és una lectura molt recomanable per a tots aquells que gaudeixin de les històries d'aventures i misteri. Si estàs buscant un llibre entretingut i ben escrit, no dubtis a donar-li una oportunitat a aquest títol publicat per Bromera al maig de 2021.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023