El quadern del Paraulògic, 2a Ed. (CATALAN)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre El quadern del Paraulògic, 2a Ed. (CATALAN)

El quadern del Paraulògic, 2a Ed. (CATALAN)
EAN9788418928741
ISBN8418928743
AutorsPALOU I MASIP, JORDI (Autor), SERRET ALONSO, CRISTINA (Autor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de El quadern del Paraulògic, 2a Ed. (CATALAN)

El Quadern del Paraulògic és un llibre dissenyat per ajudar a aprendre paraules noves i exercitar la ment en català de manera lúdica.
Inclou molts trucs per millorar la comprensió i ús de la llengua catalana a qualsevol context, així com una àmplia varietat de jocs i passatemps com sopes de lletres, endevinalles, enigmes i preguntes de cultura general. A més a més, es pot accedir digitalment als jocs a través d'un codi QR.
El Quadern del Paraulògic és una opció divertida i eficaç per millorar els coneixements en català i passar un bon moment.
L'autor, Jordi Palou, és el creador de la web rodamots.cat i ha escrit altres llibres sobre llengua catalana, mentre que Cristina Serret és llicenciada en Periodisme i col·labora amb diverses revistes. Aquest llibre es publica per primera vegada per ARA LLIBRES el novembre de 2022 i està disponible en català en format de tapa blanda amb 80 pàgines.

Opinió de El quadern del Paraulògic, 2a Ed. (CATALAN)

Després de llegir "El Quadern del Paraulògic", no puc deixar de recomanar aquest llibre a totes les persones que volen millorar el seu català de manera amena i lúdica.En primer lloc, l'autor, Jordi Palou, ja demostra ser un expert en la llengua catalana amb la seva web rodamots.cat i els altres llibres que ha escrit sobre aquest tema. Així doncs, ja sé que estic en bones mans amb aquest quadern.El que més m'ha agradat del Quadern del Paraulògic és la gran varietat de jocs i passatemps que inclou per exercitar la ment i aprendre paraules noves. Des de sopes de lletres fins a endevinalles i enigmes, mai em faig càrrec que estic treballant el meu català perquè em diverteixo tant.També m'ha agradat molt la possibilitat de jugar en línia amb el codi QR, ja que això fa que sigui molt més fàcil accedir als ruscos des de qualsevol lloc.En resum, si esteu buscant una manera amena d'aprendre català o simplement de millorar els vostres coneixements, us recomano molt "El Quadern del Paraulògic". No només és un llibre divertit, sinó que també és molt útil per millorar la vostra comprensió i ús de la llengua catalana en qualsevol context. No dubteu a donar-li una oportunitat!

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023