EL LLIBRE DEL PARAULÒGIC, 3a Ed. (CATALAN)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre EL LLIBRE DEL PARAULÒGIC, 3a Ed. (CATALAN)

EL LLIBRE DEL PARAULÒGIC, 3a Ed. (CATALAN)
EAN9788418928512
ISBN8418928514
AutorsPALOU I MASIP, JORDI (Autor), VIDAL I GAVILÁN, PAU (Autor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de EL LLIBRE DEL PARAULÒGIC, 3a Ed. (CATALAN)

El Llibre del Paraulògic és un llibre que ha revolucionat la ludoteca catalana amb més de 200.000 usuaris. Conté acudits, enigmes, endevinalles i un humor plena d'imaginació i enginy per posar a prova les nostres habilitats lingüístiques. Tracta sobre mots coneguts i també sobre alguns desconeguts, a més de les anècdotes del fenomen que l'ha fet tan popular. Els seus creadors, Jordi Palou i Pau Vidal, són autors de llibres de divulgació i experts en l'àmbit lingüístic. Aquesta és la tercera edició del Llibre del Paraulògic, publicada per l'editorial ARA LLIBRES en català.

Opinió de EL LLIBRE DEL PARAULÒGIC, 3a Ed. (CATALAN)

Després de llegir el Llibre del Paraulògic, no puc estar més d'acord amb les opinions d'Alex, Xavi i Tamifu. Aquest llibre és perfecte per a tots els fans del joc Paraulògic, ja que ofereix hores d'entreteniment amb acudits, enigmes, endevinalles i un humor desbordant d'imaginació i enginy. A més, com assenyala Tamifu, també és una oportunitat per a recordar o aprendre paraules que potser no fem servir en les nostres converses diàries.

El Llibre del Paraulògic és una revolució en la ludoteca catalana amb més de 200.000 usuaris, i és fàcil veure per què. No només és divertit, sinó que també ens permet aprendre coses noves i millorar les nostres habilitats lingüístiques. A més, amb les anècdotes sobre el fenomen del Paraulògic, també obtenim una visió més profunda del que ha revolucionat la ludoteca catalana en els últims temps.

En resum, recomano encaridament el Llibre del Paraulògic a qualsevol amant del llenguatge o del joc Paraulògic. No només es divertiran, sinó que també aprendran coses noves i milloraran les seves habilitats lingüístiques. Una verdadera joia per a qualsevol lector apassionat de les paraules.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023