El fil invisible: Un conte sobre els vincles que ens uneixen (B de Blok)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre El fil invisible: Un conte sobre els vincles que ens uneixen (B de Blok)

El fil invisible: Un conte sobre els vincles que ens uneixen (B de Blok)
EAN9788417921354
ISBN8417921354
AutorsTirado, Míriam (Autor), Moreno, Marta (Autor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de El fil invisible: Un conte sobre els vincles que ens uneixen (B de Blok)

El fil invisible és un llibre escrit per Míriam Tirado sobre els vincles que ens uneixen amb les persones que més estimem. La història gira entorn de la Nura, que ha descobert que existeix un fil invisible que la uneix amb tots els que estima, com la mare, el pare, els avis i els amics. Aquest fil la connecta amb ells més enllà del temps i de l'espai i li fa sentir menys sola quan no estan amb ella. Aquest conte ens ensenya l'amor veritable, que va més enllà del temps i de l'espai, i ens ajuda a reforçar els vincles amb els que més estimem.

A més, pot ser una lectura útil en situacions de separació, com l'inici de curs escolar o les separacions familiars. En general, El fil invisible és un conte emotiu i inspirador que pot ser molt útil per a petits i grans per expressar els seus sentiments i comprendre millor els vincles que ens uneixen amb les persones que estimem.

Opinió de El fil invisible: Un conte sobre els vincles que ens uneixen (B de Blok)

Després de llegir El fil invisible, no puc estar més d'acord amb les ressenyes positives que he llegit. La història és molt emotiva i inspiradora, i m'ha agradat molt la forma en què s'explica la connexió entre les persones que estimem i els vincles que ens uneixen. Els dibuixos són bonics i ajuden a transmetre el missatge del llibre de manera clara i accessible.

Personalment, he trobat molt útil aquest llibre per ajudar a reforçar el vincle amb els meus fills en situacions de separació, com l'inici de l'escola o les separacions familiars. El missatge del fil invisible ens recorda que l'amor veritable va més enllà del temps i de l'espai i que sempre estem connectats amb les persones que estimem, encara que no estiguem físicament junts.

En resum, El fil invisible és un llibre molt recomanable per a petits i grans, que ens ajuda a comprendre millor els vincles que ens uneixen amb les persones que estimem i a expressar els nostres sentiments. Míriam Tirado és una autora molt talentosa i espero poder llegir més obres seves en el futur.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023