El Drac Que No Tenia Foc: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre infantil per aprendre a llegir en català: 4 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA))

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre El Drac Que No Tenia Foc: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre infantil per aprendre a llegir en català: 4 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA))

El Drac Que No Tenia Foc: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre infantil per aprendre a llegir en català: 4 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA))
EAN9788496569935
ISBN8496569934
AutorsGrau Saló, Maria (Autor), Bou i Mas, Quim (Ilustrador)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de El Drac Que No Tenia Foc: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre infantil per aprendre a llegir en català: 4 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA))

"El Drac Que No Tenia Foc" és un llibre infantil escrit en català que ens parla de Pasqual, un drac petit que encara no té foc. Un dia, es fa amic d'uns nens d'Olot i juntament amb ells, decideixen anar a buscar foc a un volcà perquè Pasqual pugui fer-lo servir. Aquest llibre forma part de la col·lecció "Plou i Fa Sol", que està dirigida a nens de 3 a 8 anys i té com a objectiu ajudar-los a aprendre a llegir.

El text està escrit tant en lletra lligada com en lletra de PAL i està organitzat en funció de la dificultat lectora, sent el quart llibre del total de nou de la col·lecció. Va ser publicat per l'editorial Edicions del Pirata el 2012 i té 24 pàgines.

Opinió de El Drac Que No Tenia Foc: En lletra de PAL i lletra lligada: Llibre infantil per aprendre a llegir en català: 4 (Plou i Fa Sol (TEXT EN LLETRA DE PAL I LLIGADA))

Després de llegir "El Drac Que No Tenia Foc", puc dir que m'ha agradat molt. El llibre és curt, però això no li resta cap encant. Els dibuixos són molt atractius i la història és molt divertida.

Una de les coses que m'ha agradat més és que el text estigui escrit tant en lletra lligada com en lletra de PAL. Això fa que el llibre sigui molt útil per a nens que estan aprenent a llegir i els permet progressar a la seva pròpia velocitat.

Tot i que és un llibre dirigit a nens de 3 a 8 anys, crec que també pot ser molt interessant per a nens més grans. La història és senzilla, però molt entretinguda, i els dibuixos són molt atractius.

En resum, "El Drac Que No Tenia Foc" és un llibre molt recomanable per a nens que estan aprenent a llegir o que ja saben fer-ho i volen seguir practicant de manera amena i divertida. Crec que és una molt bona opció per ajudar als nens a millorar les seves habilitats lectors i a gaudir de la lectura.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023