El Cuc Poruc (Montena)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre El Cuc Poruc (Montena)

El Cuc Poruc (Montena)
EAN9788418798962
ISBN8418798963
AutorsEl Pot Petit (Autor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de El Cuc Poruc (Montena)

El Cuc Poruc és un llibre per a nens i nenes a partir de 4 anys que parla de superar les pors. El protagonista és un cuc anomenat Poruc que, quan ha de fer alguna cosa nova, té por. Però amb l'ajuda dels animalons del bosc, aprendrà a enfrontar les seves pors i a gaudir de les noves experiències.

A través de jocs, cançons i danses, el Cuc Poruc aprèn a superar les seves pors i a viure plenament. El llibre està escrit en català i publicat per l'editorial Montena.

Opinió de El Cuc Poruc (Montena)

Després de llegir "El Cuc Poruc", he de dir que m'ha encantat. La història del cuc Poruc és molt entretinguda i li dona als nens i nenes l'oportunitat de reflexionar sobre les seves pors i com superar-les. Les il·lustracions són precioses i l'edició en català és perfecta per a qualsevol lector que vulgui aprendre aquest idioma.

En general, recomano molt aquest llibre a totes les famílies amb nens i nenes a partir de 4 anys. És una oportunitat perfecta per parlar de les emocions i ensenyar a els petits a enfrontar les seves pors de manera saludable. "El Cuc Poruc" és un llibre que es queda amb tu després de llegir-lo i que, sense dubte, esdevindrà un dels teus favorits.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023