De gran vull ser... feliç 1 (Emocions, valors i hàbits)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre De gran vull ser... feliç 1 (Emocions, valors i hàbits)

De gran vull ser... feliç 1 (Emocions, valors i hàbits)
EAN9788448853433
ISBN8448853431
AutorsMorató García, Anna (Autor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de De gran vull ser... feliç 1 (Emocions, valors i hàbits)

"De gran vull ser... feliç" és un llibre escrit per Anna Morató que es centra en l'educació de les emocions des de la positivitat.

A través de sis contes curts i entranyables, l'autora ensenya als nens a ser feliços des de petits, tractant temes com el poder de les paraules, el valor de les coses, l'actitud amb els altres, la confiança en un mateix, l'autoestima i la gestió de la frustració de manera amena i comprensible. Aquestes petites històries ajudaran a crear un ambient positiu a casa i a preparar els nens per al futur.

Anna Morató és autora de contes infantils i va néixer a Barcelona, però actualment viu a Canàries. Va començar a escriure aquestes històries per als seus fills amb l'objectiu de transmetre'ls els valors més importants per ser feliços i preparar-los per a moments difícils que es puguin presentar en la seva vida.

Opinió de De gran vull ser... feliç 1 (Emocions, valors i hàbits)

Després de llegir "De gran vull ser... feliç", puc dir que és un llibre molt recomanable per a totes les famílies amb nens. L'autora, Anna Morató, presenta sis contes curts i entranyables amb l'objectiu de fer que els nens aprenguin a ser feliços des de petits, tractant temes com el poder de les paraules, el valor de les coses, l'actitud amb els altres, la confiança en un mateix, l'autoestima i la gestió de la frustració de manera amena i comprensible.

A més a més, és un llibre que es pot llegir i rellegir amb els nens, ja que cada vegada que ho feim, podem comentar i reflexionar sobre els missatges que es transmeten a través de les històries. Així, no només estem gaudint d'un moment de lectura conjunta, sinó que també estem fent un treball d'educació emocional amb els nostres fills.

D'altra banda, "De gran vull ser... feliç" és un llibre que està pensat per a nens a partir de quatre anys, però crec que també és útil per a nens més grans, ja que els ajudarà a comprendre i gestionar millor les seves emocions. A més a més, amb aquest llibre estem preparant als nostres fills per a qualsevol situació que se'ls puguin presentar en el futur, ja que els estem ensenyant valors que els seran molt útils per a la seva vida.

En conclusió, "De gran vull ser... feliç" és un llibre molt recomanable per a totes les famílies amb nens, ja que ens ajuda a educar les emocions dels nostres fills des de la positivitat i a preparar-los per al futur. Si esteu buscant un llibre que us ajudi a crear un ambient positiu a casa i a treballar valors amb els vostres fills, no dubteu en comprar-lo.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023