Cuina! o barbàrie, 5a Ed. (CATALAN)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre Cuina! o barbàrie, 5a Ed. (CATALAN)

Cuina! o barbàrie, 5a Ed. (CATALAN)
EAN9788418928291
ISBN8418928298
AutorsNICOLAU i ROCABAYERA, MARIA (Autor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de Cuina! o barbàrie, 5a Ed. (CATALAN)

Cuina! o barbàrie és un llibre escrit per Maria Nicolau que es presenta com molt més que una simple llista de receptes de cuina. En comptes de seguir les instruccions d'una recepta de manera rígida, Nicolau promou la idea de la cuina com un acte d'improvisació i llibertat. A través de l'explicació de la història, la ciència, la natura i la tecnologia de la cuina, Nicolau convida al lector a retrobar el plaer de la cuina quotidiana i a viure amb sentit comú.

A més de receptes, el llibre ofereix reflexions sobre la importància de la sostenibilitat i la responsabilitat en la manera en què ens alimentem. Nicolau és cuinera de profession i vocació, i actualment treballa en un restaurant de cuina catalana a Osona.

Opinió de Cuina! o barbàrie, 5a Ed. (CATALAN)

Després de llegir "Cuina! o barbàrie", he de dir que estic molt satisfeta amb el resultat. Aquest llibre s'allunya de la típica llista de receptes que es troben en la majoria dels llibres de cuina, i en comptes d'això, ens ofereix una visió més àmplia i profunda de la cuina.

La Maria Nicolau és una cuinera apassionada i aquesta passió es transmet a través de les pàgines del llibre. M'ha agradat molt com ens explica la història i la ciència que hi ha darrere dels aliments i les tècniques culinàries, ja que això ens ajuda a comprendre millor com i per què fem les coses en la cuina.

A més a més, el llibre ens recorda la importància de la sostenibilitat en la nostra alimentació i ens convida a ser responsables de la manera en què ens alimentem. Crec que aquest és un missatge molt important en aquests temps, ja que cada vegada és més evident que l'impacte que tenim en el nostre entorn també afecta la nostra salut i la dels aliments que mengem.

En resum, recomanaria "Cuina! o barbàrie" a qualsevol persona que estigui interessada en la cuina i vulgui aprendre més sobre aquesta àmplia i apassionant àrea. No només hi trobareu receptes, sinó també una gran quantitat de coneixement i inspiració per a la cuina diària.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023