Crims: Llum a la foscor (Divulgació)

Sinopsi i opinió del llibre

Tot sobre el llibre Crims: Llum a la foscor (Divulgació)

Crims: Llum a la foscor (Divulgació)
EAN9788418226182
ISBN8418226188
AutorsPorta, Carles (Autor)
ComprarCompra a Amazon

Sinopsi de Crims: Llum a la foscor (Divulgació)

Carles Porta és un periodista, productor, director, guionista i escriptor català que ha escrit el llibre "Crims: Llum a la foscor". Aquest llibre recull deu històries reals de crims estremidors, seleccionats per l'impacte social, per la complexitat de la investigació o per la sorprenent resolució del cas. Els casos són originaris de Catalunya, l'Estat espanyol, els Estats Units d'Amèrica i Alemanya, i també inclou el judici del cas del crim de la Guàrdia Urbana.

Porta es dedica a oferir relats rigorosos amb ritme i vol transmetre una lectura més madura i evolucionada en un intent de millorar la narrativa del relat de cada cas. Ha escrit altres llibres, com ara "Tor, tretze cases i tres morts" i "Fago. Si et diuen que el teu germà és un assasí", i ha rebut diversos premis per la seva obra.

Opinió de Crims: Llum a la foscor (Divulgació)

Després de llegir "Crims: Llum a la foscor", no puc evitar quedar meravellat pel talent narratiu de Carles Porta i la seva capacitat per captar l'atenció del lector des del primer moment. Aquest llibre recull deu històries reals de crims estremidors, originaris de diferents llocs del món, i que han estat seleccionats per l'impacte social, la complexitat de la investigació o la sorprenent resolució del cas.

El que més m'ha agradat d'aquest llibre és la forma en què Porta narra cada història, amb un estil clar i concís que et fa sentir com si estiguessis vivint cada cas en primera persona. A més, els relats estan plens d'intriga i tensió, i no puc evitar girar les pàgines cada vegada amb més interès per descobrir com es resol el cas.

Un altre punt a favor del llibre és la seva varietat temàtica. Des de casos de corrupció fins a assassinats, passant per desaparicions misterioses, "Crims: Llum a la foscor" ofereix una visió àmplia del món del crim i et fa reflexionar sobre la complexitat de les investigacions i les possibles conseqüències dels nostres actes.

En resum, recomano "Crims: Llum a la foscor" a tots aquells que estiguin interessats en la crònica negra o simplement vulguin llegir uns relats apassionants i ben narrats. Sense cap dubte, es tracta d'un llibre que no us decebrà.

Gremi Llibre Vell.Cat © 2023